Megnézem!
Bezár!

BODYART edzések Annával hétfőn és csütörtökön este 19.30-tól és pénteken reggel 8.15-től!

BODYART®: A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. A BODYART® edzéssel fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem és a tudatosság. Minden korosztálynak és a különböző edzettségi állapotban lévőknek is tartogat újdonságokat ez az óratípus.

Szombatonként reggel 8.30-kor és vasárnaponként 17-kor is TRX edzés! Várunk sok szeretettel és kihívással!

A nagy érdeklődésre való tekintettel újra indulnak szombatonként  8,30-9,30 TRX csoportos óráink, valamint vasárnap délután 17-től is tudtok már edzeni nálunk! Gyertek, várunk Benneteket sok szeretettel! Póló nem maradhat szárazon!!! TRX-re és edzésre fel hétvégenként is! :)

Az edzéseken minden alkalommal igen erős munka folyik. Azonban ennek a munkának meg is van az eredménye.

Dóra (Veszprém)

Támogató partnereink

Csempe PiramisTöbb mint 800 féle csempe és járólap!
Weblapkészítés a Balatonnál
Fitness személyi edzés


 

Mi is az a TRX?

A TRX Suspension Trainer a funkcionális edzés egyik alapeszköze, amely izomláncok edzését teszi lehetővé. A TRX egy mozaik szó, jelentése teljes testtel végzett ellenállásos edzés (Totalbody Resistance Exercise).

Bővebben lásd: Edzéstípusok/TRX


 Személyi edzés Veszprémben
Weblapkészítés Balatonfüred


Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Személyi edzés menete A-Z-ig

Első találkozó

Első alkalommal egy személyes beszélgetés zajlik, ahol kicsit jobban megismerhetjük egymást. Sokféle kérdést teszek majd fel neked az életmódoddal, étkezési szokásaiddal, esetleges káros szenvedélyeiddel kapcsolatosan. Kíváncsi leszek, hogy mik a céljaid, mi az a mozgásforma amit szeretsz és mi az ami egyáltalán nem jön be neked. Nagyon fontos tudnom, hogy van-e valami egészségügyi problémád, szedsz-e gyógyszert, volt-e valami sérülésed.

Ezt követően én elmesélem neked, hogy hogyan zajlik nálam a közös munka. Kitűzzük a számodra legmegfelelőbb edzésnapokat és időpontokat.

 

Állapotfelmérés

Az állapotfelmérés két részből tevődik össze:

  1. Nyugalmi mérések:
    • megmérjük és feljegyezzük a körméreteket egy centi segítségével (csípő, derék, comb, váll, bicepsz, vádli)
  2. Fittségi tesztek:
    • állóképességi tesztek
    • erő tesztek
    • hajlékonysági tesztek

Az esetleges egészségügyi problémákról a dokumentumokat, zárójelentéseket kérlek hozd magaddal, hogy szükség esetén a szakemberrel (orvos, dietetikus, gyógytornász) konzultálhassak.

Az állapotfelmérést követően kiértékelem az eredményeket és ezek tudatában meghatározzuk azt a reális edzéscélt, amit el kell, hogy érjünk. Ez nem más, mint a célmeghatározás.

Ezután szaktudásomat és több éves sportbéli tapasztalatomat felhasználva összeállítom edzéstervedet. Az edzések során nagy hangsúlyt fektetek az egyes gyakorlatok utáni nyújtógyakorlatokra. Egy hónap elteltével újratesztelést hajtunk végre, így látható az elért eredmény és nyomon követhető a fejlődés is. 


A személyi edzések során használt eszközök: kézi súlyzók, TRX, Gymstick, gumiszalag, Fitt ball, soft ball, saját testsúlyos gyakorlatok.

 

 
Megosztás: FaceBookTwitterIWIW


 

Együttműködő partnereink

Ízületbarát edzések, minden edzettségi szinten | Powercat Training System

 

HIFitness | Impresszum | design. | | Tartalom: *HIFitness Veszprém* | 2000 - 2022 | Klikk: 547 | User: 4233
Réti Ildikó Veszprém Ildikó fitness
2011. március 20.

A weboldalon található összes képi és szöveges tartalom a HIfitness stúdió szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom - leírások, dizájn, képek - másolása és felhasználása kizárólag a HIfitness stúdió írásos engedélyével lehetséges. Az oldal bármely részének engedély nélküli másolása TILOS! A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 19.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az oldal tulajdonosának a bankszámlájára átutalással vagy köteles kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Info

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Címsorunk tartalma: Személyi edzés menete A-Z-ig - Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben

Oldalunk rövid leírása: A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Oldalunk készült: 2011. március 20.

 

Creatix Kereső | Google kereső | Füredi Linktár

 


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Tulajdonos: Réti Ildikó

Kapcsolat: Veszprém

Címsorszöveg: Személyi edzés menete A-Z-ig - | Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben | A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Szlogen:

Linkfelhő: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Készült: 2011. március 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár