Megnézem!
Bezár!

BODYART edzések Annával hétfőn és csütörtökön este 19.30-tól és pénteken reggel 8.15-től!

BODYART®: A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. A BODYART® edzéssel fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem és a tudatosság. Minden korosztálynak és a különböző edzettségi állapotban lévőknek is tartogat újdonságokat ez az óratípus.

Szombatonként reggel 8.30-kor és vasárnaponként 17-kor is TRX edzés! Várunk sok szeretettel és kihívással!

A nagy érdeklődésre való tekintettel újra indulnak szombatonként  8,30-9,30 TRX csoportos óráink, valamint vasárnap délután 17-től is tudtok már edzeni nálunk! Gyertek, várunk Benneteket sok szeretettel! Póló nem maradhat szárazon!!! TRX-re és edzésre fel hétvégenként is! :)

Az edzéseken minden alkalommal igen erős munka folyik. Azonban ennek a munkának meg is van az eredménye.

Dóra (Veszprém)

Támogató partnereink

Csempe PiramisTöbb mint 800 féle csempe és járólap!
Weblapkészítés a Balatonnál
Fitness személyi edzés


 

Mi is az a TRX?

A TRX Suspension Trainer a funkcionális edzés egyik alapeszköze, amely izomláncok edzését teszi lehetővé. A TRX egy mozaik szó, jelentése teljes testtel végzett ellenállásos edzés (Totalbody Resistance Exercise).

Bővebben lásd: Edzéstípusok/TRX


 Személyi edzés Veszprémben
Weblapkészítés Balatonfüred


Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Réti Ildikó

Sziasztok! Réti Ildikó vagyok. Amióta az eszemet tudom szeretek mozogni és a sportos tevékenységek tudnak igazán nagy örömöt okozni számomra. Kamaszként több műfajban is próbára tettem magam: teniszeztem, kajakoztam, kosárlabdáztam, pingpongoztam, jazz-és hip-hop táncot tanultam. A biztos pont az életemben mindig a sport volt. Jöhetett tanulás, egyetem, költözés, munka, barátok, bulizás az edzés megmaradt, állandó része volt a mindennapjaimnak. Egyszerűen nem tudom elképzelni a létet testmozgás nélkül. 

Egyetemi éveim alatt sem hanyagoltam el a sportot, ekkor kezdtem aerobik órákra járni, aminek a változatossága, sokszínűsége teljesen magával ragadott és visszahozta életembe a táncos elemeket. A tánc világa kisgyermek korom óta vonzott. Egy szerencsés véletlen alkalmával rátaláltam a veszprémi Free Dance Tánccsoportra, ahol 4 évig táncoltam. Azóta is tartom a lányokkal és a táncoktatómmal a kapcsolatot. Vendégként és aerobik oktatóként is néha visszajárok az órákra és táborokba. 

A TRX-el 2010-ben ismerkedtem meg és már az első órán beleszerettem. Onnantól nem volt megállás, heti háromszor jártam fél éven át az edzésekre egy kiváló edzőhöz. Bármerre visz utam folyamatosan keresem a lehetőségeket, helyeket, ahol TRX edzések folynak. Ez a szerelem addig „fajult” míg megfogalmazódott bennem a vágy, hogy én is ezt szeretném csinálni, TRX oktató szeretnék lenni.Mindig fontos volt számomra a sport. Sok mindent kipróbáltam és űztem, nem versenyszerűen, viszont nagy lelkesedéssel. Igazság szerint már 18 évesen edző szerettem volna lenni, de akkor még nem érett meg erre az idő.
 
Tovább a VEOL teljes cikkére >>

 

Elvégezve a Veszprémi Egyetem vegyész szakát patika- és orvos látogatóként dolgoztam egy amerikai multinacionális cégnél. Nagyon szerettem ezt az állást, ami közel sem volt egyszerű, naponta több száz kilométert kellett vezetni és bizony ez nem egy 8 órás munka volt. Eléggé megviselt, hogy nincs időm a barátaimra, a családomra és a sportra sem. Ugyanakkor számos tréningen vettem részt, amiknek a mai napig hasznát veszem az élet bármely területén. Történt egy csoportos létszámleépítés a cégnél és sajnos engem is elbocsájtottak.

Egy percig nem bánkódtam, mert aznap mikor megtudtam, hogy megszűnik a munkaviszonyom jött egy e-mail a Fitness Company Kft-től, hogy indul az aerobik sportedzői képzés. Ha az egyik ajtó bezárul, kinyílik egy másik. Már 18 éves koromtól szerettem volna a sporttal, mint hivatással foglalkozni, valamint a TRX oktatói vágy is újból felszínre tört. Az életben hiszem és vallom, hogy nincsenek véletlenek és ezt a sok jelet nem tudtam és nem is akartam figyelmen kívül hagyni. A TRX oktatói képzéshez előképzettség szükséges, aminek az aerobik sportedző végzettség teljesen megfelel. Úgyhogy belekezdtem. Életem egyik legjobb döntése volt, így utólag már biztosan állíthatom. 

2012 októberében sikeresen levizsgáztam az aerobik sportedzői tanfolyamon és azóta edzőként dolgozom. Számos továbbképzésen vettem részt, ahol mélyítettem mind az elméleti, mind a gyakorlati tudásomat. A rendszeres tanulás elengedhetetlen része az életemnek. 2012 novemberében elvégeztem a TRX oktatói képzést is. Ezzel az álom beteljesült: a hobbim és a szenvedélyem egyben lett a hivatásom! Ettől a perctől kezdve a sorsom megpecsételődött és végleg teljes szívvel és lélekkel eggyé váltam ezzel a szakmával. 

Számodra is szeretném továbbadni, amit megtanultam, szeretném azt a motivációt, életérzést, szabadságot bemutatni Neked, amivel a rendszeres testmozgás megajándékoz. A mai rohanó világban elengedhetetlen a stressz levezetése, amihez egy jó edzés abszolút hozzájárul. Kikapcsolódsz, feltöltődsz, megnyugszol, elengeded a nyomasztó dolgokat és mosolyogva, energikusan, tele akaraterővel térsz haza. Javul a fittségi-, és az egészségi állapotod, az ellenálló képességed megnő és kiegyensúlyozottabb leszel. A sérülések elkerülése érdekében fontosnak tartom a prevenciót, a gyakorlatokkal, lépésekkel kapcsolatos aprólékos, pontos magyarázatot mind a koreografált aerobik, mind az erősítő edzések során

Engedd, hogy meghódítson a mozgás, adj egy esélyt magadnak és a sportnak! Veszteni nem veszíthetsz semmit, illetve tévedtem, jó pár száz kalóriával leszel könnyebb. Edzettséget, jókedvet, önbizalmat, energiát és elégedettséget pedig garantáltan nyerni fogsz! Mi kell ennél több?! Gyere el és próbáld ki! Szeretettel várlak az órarendben szereplő valamennyi órámra! Ne habozz, kezd el ma!  

 
Megosztás: FaceBookTwitterIWIW


 

Együttműködő partnereink

Ízületbarát edzések, minden edzettségi szinten | Powercat Training System

 

HIFitness | Impresszum | design. | | Tartalom: *HIFitness Veszprém* | 2000 - 2022 | Klikk: 6578 | User: 1004
Réti Ildikó Veszprém Ildikó fitness
2011. március 20.

A weboldalon található összes képi és szöveges tartalom a HIfitness stúdió szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom - leírások, dizájn, képek - másolása és felhasználása kizárólag a HIfitness stúdió írásos engedélyével lehetséges. Az oldal bármely részének engedély nélküli másolása TILOS! A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 19.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az oldal tulajdonosának a bankszámlájára átutalással vagy köteles kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Info

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Címsorunk tartalma: Réti Ildikó - Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben

Oldalunk rövid leírása: A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Oldalunk készült: 2011. március 20.

 

Creatix Kereső | Google kereső | Füredi Linktár

 


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Tulajdonos: Réti Ildikó

Kapcsolat: Veszprém

Címsorszöveg: Réti Ildikó - | Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben | A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Szlogen:

Linkfelhő: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Készült: 2011. március 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár