Megnézem!
Bezár!

BODYART edzések Annával hétfőn és csütörtökön este 19.30-tól és pénteken reggel 8.15-től!

BODYART®: A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. A BODYART® edzéssel fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem és a tudatosság. Minden korosztálynak és a különböző edzettségi állapotban lévőknek is tartogat újdonságokat ez az óratípus.

Szombatonként reggel 8.30-kor és vasárnaponként 17-kor is TRX edzés! Várunk sok szeretettel és kihívással!

A nagy érdeklődésre való tekintettel újra indulnak szombatonként  8,30-9,30 TRX csoportos óráink, valamint vasárnap délután 17-től is tudtok már edzeni nálunk! Gyertek, várunk Benneteket sok szeretettel! Póló nem maradhat szárazon!!! TRX-re és edzésre fel hétvégenként is! :)

Az edzéseken minden alkalommal igen erős munka folyik. Azonban ennek a munkának meg is van az eredménye.

Dóra (Veszprém)

Támogató partnereink

Csempe PiramisTöbb mint 800 féle csempe és járólap!
Weblapkészítés a Balatonnál
Fitness személyi edzés


 

Mi is az a TRX?

A TRX Suspension Trainer a funkcionális edzés egyik alapeszköze, amely izomláncok edzését teszi lehetővé. A TRX egy mozaik szó, jelentése teljes testtel végzett ellenállásos edzés (Totalbody Resistance Exercise).

Bővebben lásd: Edzéstípusok/TRX


 Személyi edzés Veszprémben
Weblapkészítés Balatonfüred


Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Komendánt Endre

Szerencsésnek érzem magam, hiszen hivatásos kézilabdázóként és képesített edzőként, munkám folyamatosan megkívánja a megfelelő fizikai - és mentális - felkészültséget. Ez nem csak az életem részét, hanem annak alapját is képezi. Mindig nagyon szerettem edzeni és sokat dolgoztam azért, hogy napról napra, csak egy kicsit jobbá válhassak, mint tegnap; a sportpályán és ezáltal az életben is. Rendszerint én voltam az a srác, aki elsőként érkezett az edzésre és utolsóként ment haza, akár hetente 10-15 alkalommal is. Azt gondolom, ennek köszönhető, hogy a sportpályafutásom során olyan felbecsülhetetlen tapasztalatokkal és mentalitással gazdagodhatok folyamatosan, melyeknek köszönhetően az elmúlt években edzőként is sikereket tudtam elérni.

Régóta egyértelmű számomra, hogy másoknak is szeretnék segíteni, testedzéssel kapcsolatos céljaik elérésében. Minden ember akivel foglalkozok, teljesen különböző és új kihívást tartogat számomra. Mindig nagy kiváltságnak érzem, ha valaki megtisztel a bizalmával és rám bízza a saját egészségét, fizikai fejlődését és ennek megfelelő odaadással és motiváltsággal viszonyulok ehhez a hivatáshoz.

Kiemelten fontosnak tartom, hogy az emberi test nem csupán izmok halmaza, hanem egy hihetetlenül bonyolult egység, egy gépezet, ahol minden mindennel összefügg. Sajnos, ha nem úgy, és nem arra használjuk, ahogyan és amire ez a gép ki lett találva, előbb utóbb meg fog hibásodni és egyik probléma gyorsan hozza maga után a másikat is. Ezért elsődleges feladatomnak azt tartom, hogy segíteni tudjak az ügyfeleimnek az alapvető mozgásmintáik helyreállításában, azok megerősítésében és ezáltal javítsam életminőségüket, edzettségüket, és testkompozíciójukat. Úgy gondolom, hogy a jó minőségű és hatékony mozgás megtanításának - vagy inkább újratanításának -, annak bevésésének, megerősítésének és az ehhez szükséges mobilitás és stabilitás megteremtésének kell minden edzés középpontjában állnia.

Hogyha Te is úgy érzed, hogy azonosulni tudsz ezzel az edzésfilozófiával és szeretnéd a segítségemmel egy jobban működő testben élni az életed, nagyon sok szeretettel várlak, csoportos óráimra valamint személyi edzéseimre is.

 

 
Megosztás: FaceBookTwitterIWIW


 

Együttműködő partnereink

Ízületbarát edzések, minden edzettségi szinten | Powercat Training System

 

HIFitness | Impresszum | design. | | Tartalom: *HIFitness Veszprém* | 2000 - 2023 | Klikk: 20719 | User: 20246
Réti Ildikó Veszprém Ildikó fitness
2011. március 20.

A weboldalon található összes képi és szöveges tartalom a HIfitness stúdió szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom - leírások, dizájn, képek - másolása és felhasználása kizárólag a HIfitness stúdió írásos engedélyével lehetséges. Az oldal bármely részének engedély nélküli másolása TILOS! A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 19.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az oldal tulajdonosának a bankszámlájára átutalással vagy köteles kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Info

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Címsorunk tartalma: Komendánt Endre - Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben

Oldalunk rövid leírása: A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Oldalunk készült: 2011. március 20.

 

Creatix Kereső | Google kereső | Füredi Linktár

 


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Tulajdonos: Réti Ildikó

Kapcsolat: Veszprém

Címsorszöveg: Komendánt Endre - | Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben | A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Szlogen:

Linkfelhő: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Készült: 2011. március 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár