Megnézem!
Bezár!
Magyar Német Angol

BODYART edzések Annával hétfőn és csütörtökön este 19.30-tól és pénteken reggel 8.15-től!

BODYART®: A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. A BODYART® edzéssel fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem és a tudatosság. Minden korosztálynak és a különböző edzettségi állapotban lévőknek is tartogat újdonságokat ez az óratípus.

Szombatonként reggel 8.30-kor és vasárnaponként 17-kor is TRX edzés! Várunk sok szeretettel és kihívással!

A nagy érdeklődésre való tekintettel újra indulnak szombatonként  8,30-9,30 TRX csoportos óráink, valamint vasárnap délután 17-től is tudtok már edzeni nálunk! Gyertek, várunk Benneteket sok szeretettel! Póló nem maradhat szárazon!!! TRX-re és edzésre fel hétvégenként is! :)

Az edzéseken minden alkalommal igen erős munka folyik. Azonban ennek a munkának meg is van az eredménye.

Dóra (Veszprém)

Támogató partnereink

Csempe PiramisTöbb mint 800 féle csempe és járólap!
Weblapkészítés a Balatonnál
Fitness személyi edzés


 

Mi is az a TRX?

A TRX Suspension Trainer a funkcionális edzés egyik alapeszköze, amely izomláncok edzését teszi lehetővé. A TRX egy mozaik szó, jelentése teljes testtel végzett ellenállásos edzés (Totalbody Resistance Exercise).

Bővebben lásd: Edzéstípusok/TRX


 Személyi edzés Veszprémben
Weblapkészítés Balatonfüred


Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Hírek, információk

2021. május 3-tól ÚJRA NYIT A TEREM! :) vááá Az órarend menüpontban található órarend szerint személyesen látogatható a terem és online óráink is lesznek, így szeretnénk minden mozogni vágyónak lehetőséget nyújtani. Várunk sok-sok szeretettel Benneteket!

2020. június 13-tól a szombati TRX edzésünk 8.30-tól kezdődik! :) Várunk sok szeretettel szombaton reggel is edzeni Benneteket! Induljon frissen, feltöltötten és elégedetten a hétvégéd! :) Edzésre fel!

2020. június 10-tól új időpontban szerdánként 18.15-től is TRX edzés Endrével! :) Várunk sok szeretettel Benneteket ezen a TRX edzésen is!

2020. június 8-tól TRX junior edzéseink hétőnként 15 órától és csütörtökönként 16 órától vannak. Várjuk sok szeretettel a 15 és 18 év közötti lányokat és fiúkat! Úgy építjük fel az edzéseket, hogy azok figyelembe vegyék az adott korosztály speciális igényeit és életkori sajátosságait.

2020. június 8-tól újra várunk Benneteket sok szeretettel a teremben edzeni! :) 

2020. január 6-tól hétfőnként 18.30-kor is TRX edzés Endrével! :) Várunk sok szeretettel Benneteket ezen a TRX edzésen is! 

2019. december 4-től szerdánként 16 órakor is tudsz TRX edzésre jönni. Endre vár sok szeretettel! :) Ha korán végzel a munkával és hamar szeretnél leedzeni, hogy este már családoddal, pároddal, barátaiddal lehess, akkor ez a TE tökéletes időpontod az edzésre! :) Hajrá! Ne habozz, edzésre fel kora délután is! Nálunk megteheted! Várunk sok szeretettel! :)

2019. szeptember 23-tól még egy időpontban tudsz bodyART edzésre jönni hozzánk: hétfő 19.30-kor is bodyART edzés Annával! Sok szeretettel várunk! A bodyART - ahol az erő és tudatosság találkozik. Gyere és próbáld ki, minél hamarabb! :) 

2019. szeptember 2-tól a TRX junior edzéseink kedden és csütörtökön 16 órától vannak. Várjuk sok szeretettel a 15 és 18 év közötti lányokat és fiúkat. Úgy építjük fel az edzéseket, hogy azok figyelembe vegyék az adott korosztály speciális igényeit és életkori sajátosságait. Gyere, eddz a saját korosztályodnak megfelelően. Várunk sok szeretettel! 

2019. július 1-től TRX junior edzésekkel várjuk sok szeretettel a 15 és 18 év közötti lányokat és fiúkat. Úgy építjük fel az edzéseket, hogy azok figyelembe vegyék az adott korosztály speciális igényeit és életkori sajátosságait. A TRX junior edzéseink kedden és pénteken 9.30-tól vannak a nyári időszakban.

2018. október 1-től hétfőnként 16.15-től is TRX edzéssel várnuk sok szeretettel Benneteket! :)

2018. szeptember 5-től végre elkészült mindkét termünk, két teremmel, párhuzamos edzésekkel, újdonságokkal (pl: Jóga) várunk edződni Benneteket sok-sok szeretettel! :) vááá Teszteld le magadon minál előbb! :) Hajrá! Várunk! 

A hétfő és szerda reggel mellett MÁR PÉNTEKENKÉNT KORA REGGEL 6.05-7.05-ig TRX edzés Endrével! :) KEZDÉS: 2018. május 4-től! Várunk sok szeretettel Benneteket! TRX-re és kora reggeli edzésre fel! Induljon fitten a napod! Segítünk benne!

Egy új edző kollégával Endrével bővül az edzői csapatunk! Endre bemutatkozásást itt tudod elolvasni. Endre korán reggel tart csoportos TRX-, és TRX köredzéseket 2017. augusztus 14-től (az aktuális órarendünket itt találod), valamint személyi edzőként is van lehetőséged nála edzeni.

ÚJ ÚJ ÚJ EDZÉSFORMA!!! 2017. január 3-tól keddenként reggel 8.15-től, kedden és csütörtökön este 19.30-tól és pénteken reggel 8.15-től is bodyART edzéssel várunk sok szeretettel Benneteket! Gyere el, próbálj ki valami újat! A bodyART - ahol az erő és tudatosság találkozik. Az edzéseket Anna tartja! Anna bemutatkozását itt tudod elolvasni.

 

 
Megosztás: FaceBookTwitterIWIW


 

Együttműködő partnereink

Ízületbarát edzések, minden edzettségi szinten | Powercat Training System

 

HIFitness | Impresszum | design. | | Tartalom: *HIFitness Veszprém* | 2000 - 2024 | Klikk: 1 | User:
Réti Ildikó Veszprém Ildikó fitness
2011. március 20.

A weboldalon található összes képi és szöveges tartalom a HIfitness stúdió szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom - leírások, dizájn, képek - másolása és felhasználása kizárólag a HIfitness stúdió írásos engedélyével lehetséges. Az oldal bármely részének engedély nélküli másolása TILOS! A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 19.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az oldal tulajdonosának a bankszámlájára átutalással vagy köteles kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Info

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Címsorunk tartalma: Hírek, információk - Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben

Oldalunk rövid leírása: A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Oldalunk készült: 2011. március 20.

 

Creatix Kereső | Google kereső | Füredi Linktár

 


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Tulajdonos: Réti Ildikó

Kapcsolat: Veszprém

Címsorszöveg: Hírek, információk - | Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben | A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Szlogen:

Linkfelhő: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Készült: 2011. március 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár