Megnézem!
Bezár!
Magyar Német Angol

BODYART edzések Annával hétfőn és csütörtökön este 19.30-tól és pénteken reggel 8.15-től!

BODYART®: A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. A BODYART® edzéssel fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem és a tudatosság. Minden korosztálynak és a különböző edzettségi állapotban lévőknek is tartogat újdonságokat ez az óratípus.

Szombatonként reggel 8.30-kor és vasárnaponként 17-kor is TRX edzés! Várunk sok szeretettel és kihívással!

A nagy érdeklődésre való tekintettel újra indulnak szombatonként  8,30-9,30 TRX csoportos óráink, valamint vasárnap délután 17-től is tudtok már edzeni nálunk! Gyertek, várunk Benneteket sok szeretettel! Póló nem maradhat szárazon!!! TRX-re és edzésre fel hétvégenként is! :)

Az edzéseken minden alkalommal igen erős munka folyik. Azonban ennek a munkának meg is van az eredménye.

Dóra (Veszprém)

Támogató partnereink

Csempe PiramisTöbb mint 800 féle csempe és járólap!
Weblapkészítés a Balatonnál
Fitness személyi edzés


 

Mi is az a TRX?

A TRX Suspension Trainer a funkcionális edzés egyik alapeszköze, amely izomláncok edzését teszi lehetővé. A TRX egy mozaik szó, jelentése teljes testtel végzett ellenállásos edzés (Totalbody Resistance Exercise).

Bővebben lásd: Edzéstípusok/TRX


 Személyi edzés Veszprémben
Weblapkészítés Balatonfüred


Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Edzéstípusok

 

 • TRX®

  Használd a tested gépek helyett. Egy újfajta edzésmódszer. Valójában felfüggesztéses edzésként is emlegetik. A TRX sikere egyszerűségében és hatékonyságában rejlik. A testet és az izmokat a mindennapi élet kihívásaira készíti fel. A felfüggesztéses edzés egyedülálló edzéstechnikák és gyakorlatok széles skáláját teszi lehetővé, ahol a vezető edző speciálisan képzett TRX oktató...

 • TRX felkészítő

  A TRX felkészítő edzés, azoknak segítség, akik még nem próbálták a TRX eszközt-, és edzésmódszert. Csoportos TRX edzés előtt mindenképpen AJÁNLJUK!!! Ezen az edzésen megismerkedsz az eszközzel és az alapokkal, amelyek elengedhetetlenek egy-egy TRX edzésen is!

 • TRX köredzés

  Az edzés lényege, hogy a mindennapi életből vett mozdulatokat használjuk (guggolás, kitörés, emelés, húzás, tolás, rotáció, oldalemelés), valamint ezeket kapcsoljuk össze mozdulatsorokká aktív erőkifejtés közben állomásról állomásra haladva. A cél minél több izomcsoportot megmozgatni minden egyes gyakorlat során. Vátozatos, kihívást jelentő, rendkívül hatékony és közkedvelt edzésforma, ahol az edzést nehezíthetjük eszközökkel (TRX, kettlebell, soft ball, Grid henger, step pad, kézi súlyzó, állványon mászások/húzások/lógások) is. Az edzéshez stabil alapfokú TRX ismeret ajánlott!

 • bodyART®

  A BODYART - ahol az erő és tudatosság találkozik - egy olyan tudatos edzésforma, amely a test a lélek és a szellem egységén alapszik. Statikus és dinamikus elemekkel kombinált tréning.

 • Jóga

  Itt fáj, ott fáj? A munkahelyeden az egész napos ülés vagy állás után nehezedre esik bármilyen egyszerű mozdulat? Vagy éppenséggel egész nap rohangáltál és a nap végére már nem érzed a lábaidat? Úgy érzed, a teendőid tengeréből ki sem látszol? Jó lenne kicsit megállni, levegőt venni, megnyugodni, a káoszban meglátni a rendet? Vagy reggel egy jó "edzéssel", nyújtózással indítni a napodat? Régen mozogtál és szeretnéd újrakezdeni? Esetleg most akarsz elkezdeni mozogni valamit?

  Ha csak egy kérdésre is igennel válaszoltál, akkor gyere és jógázz!☺Kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül! A jóga gyakorlásnak csupán egy kritériuma van: egyszer mindenkinek el kell kezdenie! A jóga a test – az elme – a lélek egyesülése: egy három pillérre (jóga pozíciók, légzőgyakorlatok, meditáció) épülő rendszer.

 
Megosztás: FaceBookTwitterIWIW


 

Együttműködő partnereink

Ízületbarát edzések, minden edzettségi szinten | Powercat Training System

 

HIFitness | Impresszum | design. | | Tartalom: *HIFitness Veszprém* | 2000 - 2024 | Klikk: 100 | User:
Réti Ildikó Veszprém Ildikó fitness
2011. március 20.

A weboldalon található összes képi és szöveges tartalom a HIfitness stúdió szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom - leírások, dizájn, képek - másolása és felhasználása kizárólag a HIfitness stúdió írásos engedélyével lehetséges. Az oldal bármely részének engedély nélküli másolása TILOS! A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 19.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az oldal tulajdonosának a bankszámlájára átutalással vagy köteles kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Info

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Címsorunk tartalma: Edzéstípusok - Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben

Oldalunk rövid leírása: A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Oldalunk készült: 2011. március 20.

 

Creatix Kereső | Google kereső | Füredi Linktár

 


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Tulajdonos: Réti Ildikó

Kapcsolat: Veszprém

Címsorszöveg: Edzéstípusok - | Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben | A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Szlogen:

Linkfelhő: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Készült: 2011. március 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár