Megnézem!
Bezár!
Magyar Német Angol
Órarend

Várunk Benneteket sok szeretettel! :)

Bejelentkezés a lenti "Bejelentkezem" linken vagy a 06/20-353-6982-es telefonszámon. Ha rendelkezel optime kártyával, akkor online magadnak tudod megoldani és lemondani az edzéseket a www.optime.hu honlapon. Ez egy szuper egyszerű és követhető módja a bejelentkezésnek. Kártyát a teremben tudsz igényelni.

Figyelem a bodyART és jóga csoportos óráinkra 10 fő jelentkezését tudjuk fogadni. TRX edzéseinkre, TRX köredzéseinkre 10 főt tudunk fogadni. Ezek csökkentett létszámok a jelenlegi helyzetre való tekintettel. Várunk sok szeretettel!

Minden héten a vasárnapi napon felkerül az aktuális következő heti órarend napi lebontásban ide a honlapunkra, így mindig naprakész információd van az edzésekről.

⏱A lenti órarend szerint személyesen látogatható a terem és online óráink is lesznek, így szeretnénk minden mozogni vágyónak lehetőséget nyújtani.

❗️A hatályos kormányzati rendelet alapján a terembe történő belépés kizárólag minden alkalommal az alábbi feltételek mellett engedélyezett:
- Minden belépéskor a hatósági védettségi igazolvány bemutatásával (kizárólag a plasztikkártya az elfogadható, személyi azonosságot igazoló dokumentummal együtt érvényes a belépésre).
- 18 év feletti igazolt, versenyre készülő versenysportolók hivatalos sportorvosi igazolással és sportegyesület által kiállított sportolói igazolással.
✨Nagyon bízunk benne, hogy hamarosan minden korlátozást feloldanak, de addig is ezeknek a törvényi rendelkezéseknek megfelelően tudunk tovább működni.

Nagyon nagy szeretettel várjuk régi és új Vendégeinket egyaránt! Rengeteg szeretet és még több fifikás gyakorlat gyűlt össze bennünk, edzőkben, ami csak arra vár, hogy átadjuk Nektek! 😊

  « vissza az előző oldalra | Bejelentkezem

 

 

 

FIGYELEM! Bármilyen kérdésed lenne az órákkal kapcsolatosan írj egy e-mailt, vagy hívj minket telefonon.

 

 

 
Megosztás: FaceBookTwitterIWIW
 
 

HIFitness | Impresszum | design. | | Tartalom: *HIFitness Veszprém* | 2000 - 2021 | Klikk: 4016 | User: 3584
Réti Ildikó Veszprém Ildikó fitness
2011. március 20.

A weboldalon található összes képi és szöveges tartalom a HIfitness stúdió szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom - leírások, dizájn, képek - másolása és felhasználása kizárólag a HIfitness stúdió írásos engedélyével lehetséges. Az oldal bármely részének engedély nélküli másolása TILOS! A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 19.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az oldal tulajdonosának a bankszámlájára átutalással vagy köteles kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Tulajdonos: Réti Ildikó

Kapcsolat: Veszprém

Címsorszöveg: Órarend - | Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben | A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Szlogen:

Linkfelhő: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Készült: 2011. március 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár

Bezárás Bezár

Web Site Info

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Címsorunk tartalma: Órarend - Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben

Oldalunk rövid leírása: A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Oldalunk készült: 2011. március 20.

 

Creatix Kereső | Google kereső | Füredi Linktár