Megnézem!
Bezár!
Magyar Német Angol

BODYART edzések Annával hétfőn és csütörtökön este 19.30-tól és pénteken reggel 8.15-től!

BODYART®: A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. A BODYART® edzéssel fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem és a tudatosság. Minden korosztálynak és a különböző edzettségi állapotban lévőknek is tartogat újdonságokat ez az óratípus.

Szombatonként reggel 8.30-kor és vasárnaponként 17-kor is TRX edzés! Várunk sok szeretettel és kihívással!

A nagy érdeklődésre való tekintettel újra indulnak szombatonként  8,30-9,30 TRX csoportos óráink, valamint vasárnap délután 17-től is tudtok már edzeni nálunk! Gyertek, várunk Benneteket sok szeretettel! Póló nem maradhat szárazon!!! TRX-re és edzésre fel hétvégenként is! :)

Az edzéseken minden alkalommal igen erős munka folyik. Azonban ennek a munkának meg is van az eredménye.

Dóra (Veszprém)

Támogató partnereink

Csempe PiramisTöbb mint 800 féle csempe és járólap!
Weblapkészítés a Balatonnál
Fitness személyi edzés


 

Mi is az a TRX?

A TRX Suspension Trainer a funkcionális edzés egyik alapeszköze, amely izomláncok edzését teszi lehetővé. A TRX egy mozaik szó, jelentése teljes testtel végzett ellenállásos edzés (Totalbody Resistance Exercise).

Bővebben lásd: Edzéstípusok/TRX


 Személyi edzés Veszprémben
Weblapkészítés Balatonfüred


Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Házirend

Általános szabályok:

 • Minden vendég az első alkalommal történő belépéskor és bármely szolgáltatásunk igénybevételével elfogadja a HiFitness Házirendjében foglaltakat és tudomásul veszi, hogy annak betartását az intézmény munkatársai ellenőrzik.
 • Mivel a tisztaság, higiénia számunkra is nagyon fontos, éppen úgy mint neked is, kérünk benneteket, hogy utcai cipőtöket rögtön a stúdióba érkezést követően az öltőzőkben váltsátok edzőcipőre.
 • A HiFitness területén a kulturált viselkedés írott és íratlan szabályainak betartása a rend és tisztaság megtartása kötelező.
 • Kérünk, hogy a stúdióba való érkezés után a mobilodat kapcsold ki, vagy állítsd néma üzemmódba!
 • Értékeiteket (kulcsok, ékszerek, mobil, pénztárca stb.) a zárható öltözőszekrényekben tudjátok hagyni. Lehetőségetek van kis értékmegőrző szekrénykét is használni, amit szintén kulccsal zárhattok. Kérünk benneteket, hogy az edzés befejeztével miután kivettétek értékeiteket a szekrényekből a kulcsot hagyjátok a zárban. 
 • A csoportos órákra előzetesen telefonon (06-20/353-6982) vagy itt az oldalon az órára bejelentkezés menüpont alatt kell bejelentkezni. Ha van optime kártyád, akkor pedig a rendszeren (http://www.optime.hu/) keresztül tudsz órára jelentkezni.
 • Edzést lemondani 6 órával az edzés elkezdése előtt van lehetőséged. Kérjük a lemondás idejét tartsd be! Ellenkező esetben sajnos kénytelenek vagyunk felszámolni a teljes óradíjat.
 • A csoportos órákra előre be kell jelentkezni a fenti módok egyikén. Amennyiben a foglalással jelentkező vendég az óra kezdésekor nem jelenik meg a teremben, úgy foglalása érvénytelenné válik, a helyét mások elfoglalhatják.
 • Az óra kezdését követően (maximum 10 perc) érkező vendéget az edzőnek jogában áll – a balesetveszély és más vendég zavarásának elkerülése érdekében – az órára nem beengedni.
 • E Házirendet az üzemeltető saját belátása szerint módosíthatja, illetőleg kiegészítheti.

Regisztáció az edzésre:

A csoportos foglalkozásokra, minden esetben szükséges előre bejelentkezni, a lentebb említett módok egyikén.

A csoportos foglalkozásokra előzetesen telefonon, a 06-20/353-6982–es telefonszámon vagy a honlapunkon az órára bejelentkezés menüpont alatt, amennyiben pedig van nálunk regisztrált Optime kártyád, akkor pedig az Optime rendszeren (http://www.optime.hu/) keresztül tudsz jelentkezni.

A csoportos foglalkozásokra történő regisztráció, a jelentkezés időrendjében történik és az előre meghatározott maximális létszám erejéig lehetséges. A maximális létszám elérése után várólistára tudsz jelentkezni és lemondás esetén értesítést kapsz, hogy lehetőséged nyílt részt venni a foglalkozáson. A várólistáról szintén az oda történt jelentkezés időrendjében történik a regisztráció foglalkozásainkra.

Egyéni foglalkozásra történő regisztráció és időpont egyeztetés, minden esetben az edződdel történő telefonos, elektronikus vagy személyes konzultáció útján lehetséges.

Amennyiben a foglalással jelentkező személy, a foglalkozás kezdetéig nem jelenik meg a létesítményben, úgy foglalása érvénytelenné válik, a helyét mások elfoglalhatják.

A foglalkozást lemondani, legkésőbb 6 órával, annak elkezdése előtt van lehetőséged. Kérjük a lemondás idejét tartsd be! Ellenkező esetben sajnos kénytelenek vagyunk felszámolni a foglalkozás teljes díját.

A szolgáltatások díját – akár alkalmanként, akár bérletrendszerben – a foglalkozások előtt vagy után, illetve valamelyik munkatársunkkal előre egyeztetett időpontban, a létesítményünkben, készpénzben tudod fizetni.

A folyóson:

Kérjük, tartsd fent a rendet és tisztaságot a teljes létesítmény területén!

Kérjük, amíg a folyosón tartózkodsz, vedd figyelembe a lehetőségét, hogy valamelyik teremben edzésmunka folyik! Ezt szem előtt tartva kérlek, kerüld a hangos zajjal járó tevékenységeket, hogy ne zavard a teremben zajló munkát! Az edzőtársaiddal történő ismerkedés, beszélgetés (normál hangszinten), a folyosón (nem edzés közben!) természetesen továbbra is „erősen javasolt”. :)

Amíg véget nem ért az előző edzés, kérlek a terem előtt (akár a kanapén vagy babzsákon kényelembe helyezve magad J ) várakozz, hangolódj rá az edzésre, ismerkedj az edzőtársaiddal!

Az öltözőben:

Utcai ruhádat, értékeidet (kulcsok, ékszerek, mobiltelefon, pénztárca stb.) a zárható öltözőszekrényekben tudod tárolni, az edzés időtartamában. Lehetőséged van a folyosón lévő kis értékmegőrző szekrénykét is használni, amit szintén kulcsra zárhatsz. Kérünk, hogy az edzés befejeztével miután kivetted az értékeid a szekrényekből, a kulcsot hagyd a zárban!

Kérünk, vedd figyelembe, hogy a közös területeken, az öltözőszekrényben, értékmegőrzőben hagyott tárgyakért az üzemeltető semmilyen mértékben nem vállal felelősséget!

A vállfa a szekrény tartozéka, elvinni tilos!

Távozás után a szekrényekben tilos személyes tulajdont, szemetet hagyni!

Az öltözőben, különösen a vizesblokkok környékén, fokozottan ügyelj a tisztaságra!

Kérünk saját és mások biztonsága érdekében vedd figyelembe, hogy az öltözőben a talaj vizes/csúszós lehet! Amennyire lehetséges kérünk, próbáld a talajt szárazon tartani, illetve a vízfoltokat magad után feltörölni, tusolás után a magasan álló vízréteget „elsöpörni”!

A vizesblokkokban észrevett esetleges problémákat (dugulás, nagy szennyeződés) a mielőbbi kijavítás érdekében kérlek, jelezd valamelyik munkatársunknak!

Ha a vizesblokkban használod a hajszárítót vagy egyéb elektromos eszközt, fokozottan tartsd be az erre vonatkozó biztonsági szabályokat!

Az edzőteremben:

Kérünk, hogy a sportterekre való belépés előtt a mobiltelefonodat kapcsold ki, vagy állítsd néma/rezgő üzemmódba, hogy a csörgés ne zavarja a társaidat és az edzőt! Lehetőleg hagyd kint a zárható öltözőszekrényben vagy a kis zárható értékmegőrzőben. Hogyha fontos hívást vársz, kérlek a saját és a társak biztonságára ügyelve, hagyd el a termet és a folyosón vedd fel a telefont!

A sportterekbe csak és kizárólag zárható műanyag palackban vihető be ital!

A sportterekbe csak nem morzsáló, nem nyomot hagyó étel vihető be és csak megfelelő csomagolásban és az edzés túléléséhez szükséges mennyiségben! :)

A sportterekre kizárólag a sportterületen végezhető sporttevékenységnek megfelelően alkalmas sportfelszerelésben lehet belépni!

A sportterekre, kizárólag a létesítménybe érkezést követően átváltott tiszta talpú, nem nyomot hagyó, a végezendő sporttevékenység szempontjából biztonságos cipőben lehet belépni. Természetesen a megfelelő higiéniai feltételek szem előtt tartása mellett, továbbra is pártoljuk, sőt sok esetben javasoljuk a mezítláb/zokniban edzést, hogyha ez biztonságos számodra (higiéniai és balesetvédelmi szempontból is), nem csúszik, és nem gátol a megfelelő mozgásban. Bár padlófűtés van a teremben, a hidegebb napokon kérlek, mérlegeld az egészségügyi kockázatokat, a felfázás veszélyét is, amikor a mezítláb edzés mellett döntesz!

Balesetvédelem:

A foglalkozásokon, a sporttevékenység szempontjából kényelmes és biztonságos ruházatot viselj! Kerüld a túlzottan bő, lógós illetve a szakadt ruhadarabokat is! Ezekben bármi elakadhat, beleakadhat.

Kerüld az ékszerek viselését is a sportterületre való belépés után! A fülbevaló, nyaklánc, karkötő, gyűrű, testékszerek mind potenciális balesetforrások lehetnek!

Nem támogatjuk a testmozgás (kifejezetten gyakorlatvégzés) közbeni táplálkozást (pl.: szőlőcukor) és rágózást sem a félrenyelés kockázata miatt. Csak saját felelősségre!

Az foglalkozás kezdését követően több mint 10 perc késéssel érkező személyt, az edzőnek jogában áll – a balesetveszély és az edzésfolyamat zavarásának elkerülése érdekében – a foglalkozásra nem beengedni.

Ha úgy érkezel a foglalkozásunkra, hogy bármilyen jellegű fizikai/fiziológiai/mentális problémád van, vagy esetleg a foglalkozás közben jelentkezik bármilyen jellegű probléma (pl.: sérülés, fájdalom, diszkomfort érzet, krónikus vagy akut betegség, levertség, rossz közérzet, lelki problémák, fáradtság, demotiváltság…), ami akár kis mértékben is befolyásolhatja, az edzésfolyamatot kérünk, azonnal jelezd az edződnek! Ő ebben az esetben dönthet róla vagy javaslatot tehet, hogy megkezdheted, illetve folytathatod–e a mozgásos tevékenységet, valamint szükség szerint módosíthatja az általad végezendő mozgásprogramot.

Ha bármilyen okból kifolyólag szükséges kimenned a teremből, kérünk, jelezd az edződnek!

A sporttereken történő hely- és helyzet változtató mozgások közben, kérünk légy tekintettel saját és sporttársaid biztonságára és az ő általuk végzett mozgásra is, a balesetek, ütközések, rúgások, esések, egymásra lépések elkerülése érdekében!

A sporttereken történő hely- és helyzet változtató mozgások közben, kérünk légy tekintettel az ott (akár nem megszokott helyen) található tárgyak, sportszerek elhelyezkedésére a balesetek elkerülése érdekében! Hogyha már nem használsz egy bizonyos sporteszközt, kérünk, vidd vissza a helyére, illetve ha csak átmenetileg nem használod, olyan helyre tedd le ahol sem számodra, sem társaid számára nem jelent potenciális veszélyforrást!

A sportszereket és eszközöket, csak a rendeltetésüknek megfelelően, szakszerűen, az edzői utasításoknak eleget téve szabad használni. Ez vonatkozik a súlyzók felvételére a talajról is. J

Vedd figyelembe, hogy a sportterekben a talaj a legnagyobb körültekintés ellenére is, olykor helyenként csúszóssá válhat!

Kérünk a foglalkozásainkon mindig körültekintően, felelősségteljesen, a lehető legnagyobb pontossággal és figyelemmel kövesd az edződ instrukcióit! Bármi kérdésed, problémád, észrevételed vagy ellenvetésed merül fel ezzel kapcsolatban, kérünk, azt azonnal jelezd az edződnek!

Létesítményünkben nem javasoljuk az energiaitalok fogyasztását.

Higiénia, öltözködés:

Mivel a tisztaság, higiénia számunkra is nagyon fontos, éppen úgy, mint Neked is, kérünk Téged, hogy utcai cipődet a létesítménybe érkezést követően, az öltőzőben váltsd tiszta talpú edzőcipőre. Természetesen, ha kényelmesnek és biztonságosnak érzed, támogatjuk a mezítláb edzést, de kérlek ebben az esetben is tartsd szem előtt az alapvető higiénia szempontokat.

A foglalkozásokon kényelmes, tiszta, a testkultúrához kapcsolódó higiéniai elveknek megfelelő tréningruhát viselj és magad is így jelenj meg! Kérünk, tartózkodj a szélsőséges, közízlésnek nem megfelelő, kihívó öltözettől, megjelenéstől!

Az edzések során fitness matracot biztosítunk neked, viszont a kellő higiénia megőrzése és a csúszásveszély csökkentése érdekében kérünk, hozz magaddal nagyméretű törölközőt, hogy ráteríthesd a matracra vagy a talajra! A törölköző használata KÖTELEZŐ!

A létesítménybe belépő egyének kötelesek saját testi higiéniájukra valamint a létesítmény higiéniájának megőrzésére fokozottan figyelni, amennyiben ennek nem tesznek eleget, nem vehetik igénybe az HiFitness szolgáltatásait.

Az HiFitness egész területén TILOS:

 • a dohányzás és alkohol fogyasztása!
 • ittas vagy drog hatása alatt álló személynek tartózkodni!
 • drogok, tiltott doppingszerek, narkotikumok fogyasztása vagy ezekkel való visszaélés!
 • minden másokat erős zajjal, szaggal vagy egyéb környezeti ártalommal járó zavaró tevékenység!
 • bármely veszélyes anyag és/vagy tárgy (robbanó anyagok, pirotechnikai eszközök, fegyverek) mindenféle alkoholos ital, illetve állat bevitele!
 • az üzemeltető engedélye nélkül kereskedelmi tevékenység, reklám, propaganda, (reklámtáblák, megállító táblák, falragaszok és szórólapok elhelyezése) hang és képanyag készítése, tiltott szerencsejáték, zene szolgáltatása vagy termékek értékesítése!

Felelősség vállalás:

 • Az HiFitness nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért amennyiben azok a Házirend be nem tartásából, illetve a vendégek felelőtlen magatartásából erednek!
 • Az HiFitness nem vállal felelősséget az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, eszközökért!
 • A talált tárgyakat minden vendég a teremben lévő edzőnek köteles leadni.
 • A szolgáltatásokat és eszközöket minden vendég saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe!
 • Az épület parkolójában személygépkocsikért anyagi felelősséget nem vállalunk.

Közösségépítés:

Arra bátorítunk, hogy légy közösségünk aktív, erős tagja az edzéseken, edzések előtt-után, az online felületeinken illetve csapatépítő tevékenységeinken is. Ismerkedj, barátkozz, kérj segítséget és nyújts segítséget, hogyha szükséged/lehetőséged van rá. Közösségünk minden tagjával szemben tanúsíts példás sportemberi magatartást és Tőlük is ezt várd el!

Szabálytalan viselkedés esetén

Szabálytalanság (jelen Házirend szabályainak, illetőleg az általánosan elfogadott viselkedési szabályok megszegése) esetén a szabálytalankodó figyelmeztetésére kerül sor, eredménytelenség esetén az üzemeltető jogosult a vendéget távozásra felszólítani, illetve tagjai sorából időlegesen vagy véglegesen kizárni. Az üzemeltető intézkedési jogosultságát meghaladó esetekben jogosult a rendőrség, illetőleg más hatósági szervezet segítségét kérni, akik utasításai szerint kell minden érintettnek együttmőködni. A kiutasított szabálytalankodó vendég az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem élhet.
 

 

 
Megosztás: FaceBookTwitterIWIW


 

Együttműködő partnereink

Ízületbarát edzések, minden edzettségi szinten | Powercat Training System

 

HIFitness | Impresszum | design. | | Tartalom: *HIFitness Veszprém* | 2000 - 2024 | Klikk: 1 | User:
Réti Ildikó Veszprém Ildikó fitness
2011. március 20.

A weboldalon található összes képi és szöveges tartalom a HIfitness stúdió szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom - leírások, dizájn, képek - másolása és felhasználása kizárólag a HIfitness stúdió írásos engedélyével lehetséges. Az oldal bármely részének engedély nélküli másolása TILOS! A tartalom engedély nélküli másolása, hiányos, vagy elmulasztott forrás megjelölés esetén a közzétételi díj 19.000 Ft + Áfa/ szó/ nap, melyet az oldal tulajdonosának a bankszámlájára átutalással vagy köteles kifizetni!

Bezárás Bezár

Web Site Info

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Címsorunk tartalma: Házirend - Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben

Oldalunk rövid leírása: A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Oldalunk készült: 2011. március 20.

 

Creatix Kereső | Google kereső | Füredi Linktár

 


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Tulajdonos: Réti Ildikó

Kapcsolat: Veszprém

Címsorszöveg: Házirend - | Fitness, személyi edzés és pilates Veszprémben | A HIFitness oldalain megismerheted az általunk tartott edzések típusait, valamint hasznos információkat tudhatsz meg a mozgás jótékony hatásairól.

Szlogen:

Linkfelhő: Pilates óra, pilates oktatás, Fitness, fitness veszprémben, veszprémi fitness, fitnesz stúdió veszprémben, fitness edzés, veszprémi fitnesz stúdiók, személyi edzés, pilates, pilates Veszprémben, veszprém megyei pilates, pilates orák veszprémben, veszprémi pilatesz, pilátesz foglalkozások

Készült: 2011. március 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár